Echtscheiding? Bel nu Staals Advocaten!

Wij helpen u met al uw zaken omtrent echtscheiding, ontbinden geregistreerd partnerschap, alimentatie en omgangsregeling.

Bel ons voor een kosteloos kennismakingsgesprek 020 337 4026.

Wanneer u gaat scheiden of overweegt te scheiden zal dit veel vragen met zich meebrengen. Uw advocaat legt u van te voren uit wat er zoal komt kijken bij een echtscheiding en het verdere verloop van de procedure. Bel ons daarom voor een gratis intake.

  • Altijd een gratis kennismakingsgesprek

  • Advocaten gespecialiseerd in echtscheidingen

  • Elke maandag inloopspreekuur tussen 10:00 en 12:00

  • Betaalbare advocaten met een sterk concurrerend tarief

  • Ook Pro Deo en gefinancierde rechtsbijstand

  • 24/7 bereikbaar op mobiel 0610913855

Alimentatieberekening aanvragen

Echtscheidings Advocaat

Onze specialismes

Echtscheiding regelen

Uw advocaat legt u van te voren uit wat er zoal komt kijken bij een echtscheiding en het verdere verloop van de procedure. U krijgt vooraf een indicatief urenoverzicht, een kostenberaming, en een globaal tijdpad. Afspraken worden bevestigd in een opdrachtbevestiging. Verder worden belangrijke onderwerpen besproken als scheiding en deling van uw huwelijksgemeenschap, wel of geen voorlopige voorzieningen, ouderlijk gezag, ouderschapsplan, echtscheidingsconvenant, behoefte en draagkracht vanwege berekening kinderalimentatie en partneralimentatie etc. Uw advocaat stelt in overleg met u de stukken op en laat u alles in concept vorm beoordelen voordat het naar de rechter gaat. Mr Staals heeft jarenlang in de orthopedagogische hulpverlening gewerkt en kan u complexe juridische en emotionele vraagstukken op heldere wijze uiteenzetten.  Inmiddels is Mr Staals 25 jaar advocaat en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand als personen- en familierecht advocaat. Als betrokken vader van vier opgroeiende kinderen hecht Mr Staals bij uitstek aan het pedagogisch belang van een scheiding en de hierna blijvende omgang tussen alle betrokkenen.

Ontbinden geregistreerd partnerschap

Een dergelijke ontbinding met kinderen en/of een gezamenlijke eigen woning, verloopt doorgaans hetzelfde als een scheiding. Wanneer er geen kinderen betrokken bij zijn, kan een geregistreerd partnerschap in het algemeen eenvoudiger en sneller worden beëindigd dan een huwelijk. Maar ook hier duiken vraagstukken op waarbij uw advocaat uw steun en toeverlaat is. Wilt u wel of geen voorlopige voorzieningen laten treffen? Hoe hoog wordt de alimentatie? Hoe verdelen we de schulden etc.

Alimentatie

Bij een echtscheiding met kinderen zal er altijd een beslissing moeten worden genomen over de kinderalimentatie. Sinds 1 januari 2015 is er in de wettelijke regelgeving hierover het nodige veranderd. Uw advocaat helpt u bij de berekening en vaststelling van de behoefte/draagkracht bij kinderalimentatie en partneralimentatie. Het blijft mensenwerk, maar met onze geavanceerde softwareprogramma’s berekenen wij alles tot achter de komma, zodat u geen cent te veel hoeft te betalen maar ook niet hoeft mis te lopen! Bij een wijziging in de persoonlijke/financiële omstandigheden kan het raadzaam zijn een herberekening vast te laten stellen. Daarnaast verlenen wij bijstand bij zelfstandige alimentatieprocedures zonder huwelijk of naderhand na het huwelijk, danwel wanneer de gemeente alimentatie vordert.

Gratis kennismakingsgesprek en inloopspreekuur

U bent van harte welkom voor een kosteloos oriënterend gesprek van circa 45 minuten. In dit eerste gesprek kunt u uw kwestie indicatief voorleggen en zo mogelijk een eerste indruk verkrijgen omtrent de juridische kanten van uw zaak. Deze gesprekken kunnen dagelijks op afspraak worden ingepland in de lopende agenda van de betreffende advocaat. Deze kennismakingsgesprekken hebben het karakter van een kosteloos inloopspreekuur. Overigens houden wij ook wekelijks iedere maandagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur een laagdrempelig inloopspreekuur waar u ook van harte welkom bent. U kunt hier zonder voorafgaande afspraak terecht voor een kosteloos kort adviesgesprek waarin u uw vragen indicatief kunt voorleggen aan een van onze advocaten.

Vraag nu een kosteloos kennismakingsgesprek aan

020 – 377 40 26

Hoe regel ik scheiding of deling van huwelijksgemeenschap ?

Nieuwe partner: meer of minder betalen?

Wel of Geen voorlopige voorziening ?

Hoe werkt een ouderschapsplan ?

BEL DAN NU VOOR EEN GRATIS EERSTE GESPREK 020 – 337 40 26